Polievka - slepačia
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Polievky

Ingrediencie

Pre: 5 osobu/osoby/osôb

Potrebujeme:

slepačie mäso
koreňová zelenina
soľ
petržlenová vňať

Postup:

  1. Očistené slepačie mäso vložíme do studenej vody a pomaly varíme asi 2 hodiny. Počas varenia pomocou sitka zbierame penu.
  2. Pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu a soľ.
  3. Keď je zelenina uvarená, vyberieme mäsko. Oddelíme ho od kosti, pokrájame a šupneme späť do polievky alebo ho použijeme na rizoto. Polievku odstavíme a pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať.
  4. Do polievky pridáme aj osobitne uvarené rezance.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉