Krém - čokoládový šľahaný nad parou
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Krémy

Ingrediencie

Pre: 1 dávku/dávky/dávok

Potrebujeme:

5 ks vajce
200 g kryštálový cukor
1 balíček vanilínový cukor
125 g čokoláda na varenie
1.5 PL kakao
500 g maslo

Postup:

  1. Čokoládu rozpustíme nad parou.
  2. Pridáme kakao, vajcia, cukor a vanilínový cukor. Šľaháme nad parou cca 30 minút (nemusíme vkuse).
  3. Vyšľahaná hmota má konzistenciu redšieho pudingu.
  4. Vyšľahaný krém prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť.
  5. Maslo vyšľaháme do peny a po malých dávkach pridávame vychladnutý krém.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉