Krém - čokoládový bez masla

Toto množstvo vystačí na jednu roládu.

Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Krémy

Ingrediencie

Pre: 1 dávku/dávky/dávok

Potrebujeme:

500 ml mlieko
50 g práškový cukor
1.5 balíčka čokoládový puding v prášku
2 ks žĺtko
150 g čokoláda na varenie

Postup:

  1. 350 ml nalejeme do hrnca a privedieme do varu. Do vriaceho mlieka prilejeme zvyšné mlieko, v ktorom sme rozšľahali cukor, pudingový prášok a žĺtky. Uvaríme hustý puding.
  2. Do horúceho pudingu pridáme polámanú čokoládu a miešame, kým sa nerozpustí.
  3. Vlažným krémom plníme korpusy, rolády a pod.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉