Panna cotta - čokoládová
Kategória:
Pudingy, panna coty, kaše
Pridať/Odobrať z lístka
Nákupný zoznam
Ingrediencie
Pre
6
Potrebujeme:
smotana na šľahanie 33%
-
250
ml
mlieko
-
250
ml
vanilínový cukor
-
1
balíček
čokoláda na varenie
-
200
g
prášková želatína
-
1
PL
Príprava
Práškovú želatínu zmiešame s 3 PL vody a necháme 10 minút naboptnať.
Smotanu, mlieko, čokoládu na varenie a vanilínový cukor dáme do hrnca a zohrejeme tesne pod bod varu.
Odstavíme a pridáme želatínu. Miešame, kým sa želatína nerozpustí.
Zmesou naplníme mištičky a necháme stuhnúť.
Hore
×
Prosím prihláste sa. Táto funkcia je prístupná len pre prihlásených používateľov.