Panna cotta - čokoládová
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Pudingy, panna coty, kaše

Ingrediencie

Pre: 6 kus/kusy/kusov

Potrebujeme:

250 ml smotana na šľahanie 33%
250 ml mlieko
1 balíček vanilínový cukor
200 g čokoláda na varenie
1 PL prášková želatína

Postup:

  1. Práškovú želatínu zmiešame s 3 PL vody a necháme 10 minút naboptnať.
  2. Smotanu, mlieko, čokoládu na varenie a vanilínový cukor dáme do hrnca a zohrejeme tesne pod bod varu.
  3. Odstavíme a pridáme želatínu. Miešame, kým sa želatína nerozpustí.
  4. Zmesou naplníme mištičky a necháme stuhnúť.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉