Plnka č. 1: 300 ml mlieka spolu s cukrom a vanilínovým cukrom privedieme k varu. Prilejeme Zlaté klasy rozmiešané v 200 ml mlieka a uvaríme hustý krém ktorý hneď po uvarení prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť.
CESTO Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do penista, postupne pridávame vodu a olej. Striedavo ručne vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom a vyšľahaný bielkový sneh. Cesto vylejeme na vymastený a hladkou múkou vysypaný plech a pečieme pri teplote 175 stupňov cca 15 minút. Necháme vychladnúť.
Plnka č. 1: Vychladnutý krém vyšľaháme a postupne doň zašľaháme zmäknuté maslo. Krém rozotrieme na vychladnuté cesto a poukladáme naň BB keksy. Vložíme do chladničky.
Plnka č. 2: Zmäknuté maslo dôkladne vyšľaháme a postupne doň zašľaháme Salko karamel. Salkový krém natrieme na BB keksy a dáme do chladničky stuhnúť.
Nakoniec polejeme čokoládovou polevou (čokoládu na varenie rozpustíme nad parou a zriedime Cerou).