Ježe - kokosové


Ježe - kokosové


Ingrediencie

Pre 1

Cesto:

  • práškový cukor - 200 g
  • vajce - 1 ks
  • med - 2 PL
  • slnečnicový olej - 1 PL
  • mlieko - 200 ml
  • hladká múka - 300 g
  • prášok do pečiva - 1 balíček

Na obaľovanie:

  • čokoláda na varenie - 600 g
  • Cera - 200 g
  • strúhaný kokos - 400 g

Príprava

  1. Vajce vymiešame s cukrom, po kvapkách pridávame olej a med. Potom vmiešame striedavo múku s práškom do pečiva a mlieko. Všetko dobre vymiešame. Zmes nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme 10 minút pri teplote 175 stupňov.
  2. Upečené a vychladnuté cesto pokrájame na kocky, ktoré máčame v roztopenej čokoládovej poleve zmiešanej s Cerou a obaľujeme v kokose. Ukladáme na plech vyložený alobalom a necháme stuhnúť.



Joomla templates by a4joomla