Šuhajdy - karamelové
Kategória:
|
-
Ingrediencie
Pre 1
Potrebujeme:
- Salko - 1 konzerva
- kakao - 1 ČL
- margarín - 100 g
- mleté vlašské orechy - 200 g
- čokoláda na varenie - 200 g
- Cera - 100 g
Príprava
- Salko varíme v plechovke 2 hodiny. (Ak sa vám stane, že ostane redšie, nezúfajte. Zahustíte to orechami.)
- Do ešte teplého Salka, ktoré varením dostalo chuť karamelu, pridáme margarín a dobre rozmiešame. Pridáme kakao, mleté vlašské orechy a vymiešame.
- Do každého papierového košíčku dáme cca 1 ČL rozpustenej čokoládovej polevy s Cerou a potrieme aj boky.
- Naplníme karamelovo - orechovou plnkou a zalejeme čokoládovou polevou. Na vrch môžeme dať lentilku (u nás nutnosť - inak by sa to nerátalo). Skladujeme v chlade.
Tipy - Poznámky
Ak vám pri plnení plnka príliš stuhne, nahrejte si ju v mikrovlnke.