Plát - dobošový
Kategória:
Z uvedeného množstva ingrediencií upečiete 1 plát.
|
-
Ingrediencie
Pre 1
Potrebujeme:
- vajce - 3 ks
- kryštálový cukor - 3 PL
- hladká múka - 3 PL
- soľ - štipka
Príprava
- Vajcia s cukrom a soľou šľaháme 4 minúty.
- Metličkou vmiešame múku.
- Cesto rozotrieme na plech (28x39 cm) vyložený papierom na pečenie.
- Pečieme pri teplote 175 stupňov doružova (cca 5 minút).
Tipy - Poznámky
Vhodný krém: čokoládový šľahaný nad parou (na obdĺžnikovú tortu 28x39 cm je potrebná dvojnásobná dávka krému).
Typ torty Rozmer Výška torty po naplnení
Počet plátov obdĺžnik 28 x 39 cm cca 5 cm (upresním) 10