Kým cesto kysne, uvaríme krém. Mlieko spolu s cukrom a vanilínovým cukrom privedieme k varu. V 1/3 mlieka rozmiešame Zlatý klas a maizenu a vlejeme do vriaceho mlieka. Uvaríme redší krém.
Po vykysnutí cesto rozdelíme na 16 častí (alebo iné množstvo - podľa zvoleného množstva porcií), z ktorých vytvarujeme šúľky (na dĺžku plechu). Šúľky ukladáme tesne vedľa seba na vymastený plech, pričom každý šúľok potierame olejom.
Keď ich máme naukladané všetky, naolejovanou obracačkou ich pokrájame na kocočky a necháme kysnúť cca 20 - 30 minút.
TIP: Ak sa Vám nechce "babrať" so šúľkami, rozvaľkajte cesto na veľkosť plechu, vložte ho do neho, potrite olejom a rozrežte pomocou krájača na pizzu...
Pečieme pri teplote 175 stupňov, kým nechytia správnu farbu.