Pstruhy - grilované
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Dobroty na grile Ryby |
Ingrediencie
Pre:
3
kus/kusy/kusov
Potrebujeme:
3 ks pstruh |
10 ks strúčik cesnaku |
Na marinádu:
1 balíček grilovacie korenie na ryby s citrónom |
3 ČL grilovacie korenie |
100 ml olivový olej |
Postup:
- Pokiaľ máme mrazené pstruhy, tak ich necháme úplne rozmraziť a umyjeme ich.
- V oleji rozmiešame grilovacie korenie na ryby a klasické grilovacie korenie.
- Vnútro rýb výdatne potrieme prelisovaným cesnakom.
- Pstruhy vložíme do mikroténového sáčku a zalejeme okoreneným olejom. Premiešame a necháme v chladničke marinovať min. 2 hodiny.
- Pstruhy vložíme do držiaka na ryby, aby sa nám s nimi ľahšie manipulovalo a opekáme na grile z oboch strán (10-15 min. na každú stranu).