Krém - čokoládovo-gaštanový
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Pudingy, panna coty, kaše

Ingrediencie

Pre: 1 dávku/dávky/dávok

Potrebujeme:

200 g čokoláda na varenie
250 ml smotana na šľahanie 33%
2 ks plátok želatíny
3 PL voda
250 g gaštanové pyré

Postup:

  1. Plátky želatíny vložíme do vody a necháme 10 minút napučať.
  2. Čokoládu na varenie rozpustíme v smotane na šľahanie. Zohrejeme po bod varu. Nevaríme !
  3. Odstavíme, vložíme vyžmýkanú želatínu a miešame, kým sa nerozpustí.
  4. Do čokoládovej zmesi pridáme gaštanové pyré a rozmixujeme na hladkú masu.
  5. Naplníme do mištičiek a necháme stuhnúť do chladničky. Podávame so šľahačkou.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉