Krém - čokoládovo-gaštanový
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Pudingy, panna coty, kaše |
Ingrediencie
Pre:
1
dávku/dávky/dávok
Potrebujeme:
200 g čokoláda na varenie |
250 ml smotana na šľahanie 33% |
2 ks plátok želatíny |
3 PL voda |
250 g gaštanové pyré |
Postup:
- Plátky želatíny vložíme do vody a necháme 10 minút napučať.
- Čokoládu na varenie rozpustíme v smotane na šľahanie. Zohrejeme po bod varu. Nevaríme !
- Odstavíme, vložíme vyžmýkanú želatínu a miešame, kým sa nerozpustí.
- Do čokoládovej zmesi pridáme gaštanové pyré a rozmixujeme na hladkú masu.
- Naplníme do mištičiek a necháme stuhnúť do chladničky. Podávame so šľahačkou.