Šuhajdy - karamelové


Šuhajdy - karamelové


Ingrediencie

Pre 1

Potrebujeme:

  • Salko - 1 konzerva
  • kakao - 1 ČL
  • margarín - 100 g
  • mleté vlašské orechy - 200 g
  • čokoláda na varenie - 200 g
  • Cera - 100 g

Príprava

  1. Salko varíme v plechovke 2 hodiny. (Ak sa vám stane, že ostane redšie, nezúfajte. Zahustíte to orechami.)
  2. Do ešte teplého Salka, ktoré varením dostalo chuť karamelu, pridáme margarín a dobre rozmiešame. Pridáme kakao, mleté vlašské orechy a vymiešame.
  3. Do každého papierového košíčku dáme cca 1 ČL rozpustenej čokoládovej polevy s Cerou a potrieme aj boky.
  4. Naplníme karamelovo - orechovou plnkou a zalejeme čokoládovou polevou. Na vrch môžeme dať lentilku (u nás nutnosť - inak by sa to nerátalo). Skladujeme v chlade.

Tipy - Poznámky

Ak vám pri plnení plnka príliš stuhne, nahrejte si ju v mikrovlnke.