Rezeň - mletý so syrom
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Mleté mäso

Ingrediencie

Pre: 5 osobu/osoby/osôb

Potrebujeme:

500 g bravčové mäso mleté
400 g Eidam
200 ml mlieko
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika

Na obalenie:

4 ks vajce
hladká múka
strúhanka

Postup:

  1. Syr postrúhame, pridáme k nemu zomleté mäso, prilejeme mlieko, pridáme soľ, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku a dobre premiešame.
  2. Z mäsovej zmesi formujeme fašírky, ktoré obalíme v trojobale. (Mne sa nechcelo, tak som ich len vyváľala v strúhanke.) Vypražíme.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉