Čevabčiči
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Mleté mäso

Ingrediencie

Pre: 4 osobu/osoby/osôb

Potrebujeme:

500 g bravčové mäso mleté
1 ks cibuľa
4 ks strúčik cesnaku
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
soľ
majoránka
1 ks vajce
olivový olej

Postup:

  1. Mleté mäso zmiešame s nadrobno pokrájanou stredne veľkou cibuľou, prelisovaným cesnakom a vajcom, ochutíme korením, soľou a dôkladne premiešame.
  2. Zo zmesi tvarujeme šúľky, ktoré opečieme na rozpálenom oleji zo všetkých strán.
  3. Podávame s varenými zemiakmi, horčicou a cibuľou pokrájanou na kolieska.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉