Kuracie prsia - v omelete
Kategória:
|
-
Ingrediencie
Pre 1
Na prípravu mäsa:
- kuracie prsia - 1 ks
Na omeletu:
- vajce - 2 ks
- soľ - 1/2 KL
- olivový olej - 1 PL
Na dokončenie jedla:
- kečup - 1 ČL
- horčica - 1 ČL
- Eidam - 20 g
Príprava
- Kuracie prsia jemne naklepeme, osolíme a opečieme na oleji z oboch strán. Odložíme do tepla.
- Vajcia osolíme a rozšľaháme. Vylejeme na panvicu s olejom a urobíme omeletu, ktorú opečieme aj z druhej strany.
- Omeletu natrieme cca v polovici kečupom. Na kečup položíme opečené kuracie prsia, ktoré potrieme horčicou. Zvyšnú omeletu preložíme na mäso a vrch posypeme strúhaným syrom. Podávame s hranolkami.