Kuracie prsia - na šampiňónoch
| Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Hydina |
Ingrediencie
Pre:
4
osobu/osoby/osôb
Potrebujeme:
| 400 g kuracie prsia |
| 4 ks čerstvé šampiňóny |
| 2 plátky slanina |
| 50 g cibuľa |
| 1 ČL horčica |
| mleté čierne korenie |
| mletá rasca |
| 2 ČL zemiakový škrob (Solamyl) |
| podľa potreby voda |
Postup:
- Slaninu pokrájame na drobno a opražíme. Pridáme naklepané kuracie prsia a zo všetkých strán opečieme.
- Opečené mäsko vyberieme a vo výpeku speníme na drobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na plátky pokrájané stredne veľké šampiňóny a pražíme, kým nepustia šťavu.
- Vložíme mäsko, osolíme, okoreníme, pridáme horčicu, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.


