Pstruhy - grilované
Kategória:
|
-
Ingrediencie
Pre 3
Potrebujeme:
- pstruh - 3 ks
- strúčik cesnaku - 10 ks
Na marinádu:
- grilovacie korenie na ryby s citrónom - 1 balíček
- grilovacie korenie - 3 ČL
- olivový olej - 100 ml
Príprava
- Pstruhy úplne rozmrazíme a umyjeme.
- V oleji rozmiešame grilovacie korenie na ryby a klasické grilovacie korenie.
- Vnútro rýb výdatne potrieme prelisovaným cesnakom.
- Pstruhy vložíme do mikroténového sáčku a zalejeme okoreneným olejom. Premiešame a necháme v chladničke marinovať min. 2 hodiny.
- Pstruhy vložíme do držiaka na ryby, aby sa nám s nimi ľahšie manipulovalo a opekáme na grile z oboch strán (10-15 min. na každú stranu).