Živánka
Pri tomto jedle sa mi vybaví leto a s tým spojené opekačky a grilovačky. :) Je to recept typu "nahádž a nechaj upiecť", čo majú radi všetci, ktorí nemajú čas tráviť pri šporáku hodiny a hodiny. Takže hurá do toho !
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Bravčové mäso Dobroty na grile |
Ingrediencie
Pre:
1
kus/kusy/kusov
Potrebujeme:
2 rezne bravčové karé |
2 ks zemiaky |
50 g cibuľa |
4 kolieska klobása |
1 plátok slanina |
mleté čierne korenie |
mletá červená paprika |
mletá rasca |
soľ |
Postup:
- Alobal potrieme olejom, navrstvíme zemiaky pokrájané na plátky a cibuľu nakrájanú na kolieska. Osolíme.
- Mäso nakrájame na rezne a naklepeme. Posypeme mletým čiernym korením z oboch strán.
- Na zemiaky s cibuľou pridáme na pásiky pokrájanú slaninu a klobásu. Na vrch uložíme rezne a okoreníme mletou rascou a mletou červenou paprikou. Ochutíme soľou.
- Zabalíme do alobalu a pečieme na 200 stupňoch cca 30 minút.