Živánka

Pri tomto jedle sa mi vybaví leto a s tým spojené opekačky a grilovačky. :) Je to recept typu "nahádž a nechaj upiecť", čo majú radi všetci, ktorí nemajú čas tráviť pri šporáku hodiny a hodiny. Takže hurá do toho !

Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Bravčové mäso Dobroty na grile

Ingrediencie

Pre: 1 kus/kusy/kusov

Potrebujeme:

2 rezne bravčové karé
2 ks zemiaky
50 g cibuľa
4 kolieska klobása
1 plátok slanina
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
mletá rasca
soľ

Postup:

  1. Alobal potrieme olejom, navrstvíme zemiaky pokrájané na plátky a cibuľu nakrájanú na kolieska. Osolíme.
  2. Mäso nakrájame na rezne a naklepeme. Posypeme mletým čiernym korením z oboch strán.
  3. Na zemiaky s cibuľou pridáme na pásiky pokrájanú slaninu a klobásu. Na vrch uložíme rezne a okoreníme mletou rascou a mletou červenou paprikou. Ochutíme soľou.
  4. Zabalíme do alobalu a pečieme na 200 stupňoch cca 30 minút.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉