Guláš - bravčový

Kategória: 

Guláš - bravčový


Ingrediencie

Pre 4

Potrebujeme:

  • bravčové stehno - 500 g
  • bravčová masť - 2 PL
  • cibuľa - 2 ks
  • rasca drvená
  • mletá červená paprika - 2 ČL
  • gulášové korenie - 2 PL
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • zemiakový škrob (Solamyl)

Príprava

  1. Na masti chvíľu opražíme rascu. Pridáme na drobno pokrájané veľké cibule a opečieme ju do sklovita.
  2. Pridáme na kocky pokrájané mäso, prudko opečieme. Keď mäso pustí svoju šťavu hrniec prikryjeme a podusíme cca 10 minút.
  3. Pridáme mletú červenú papriku, gulášové korenie, mleté čierne korenie a podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Podľa potreby dosolíme a zahustíme Solamylom. Podávame s knedľou.